Verzending en levertijden

Bezorgen

Voor sommige producten is het wel zo handig als deze bij u thuis bezorgd worden. U heeft bij Echtdegoedkoopste de keuze om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze af te halen.  Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van het pakket wordt een vervoerder door ons geselecteerd.

Verzendkosten

Grote en zware producten worden veelal verzonden met een extern transportbedrijf

Dit geldt voor klinkers en terrastegels. Leveringen in de provincie Antwerpen is aan een vast tarief van €75 excl. btw,voor leveringen buiten de provincie Antwerpen wordt er €1.70 /km excl.btw  aangerekend met een minimum van €75 excl.btw , voor leveringen in Nederland geldt hetzelfde tarief. Het vertrekpunt van de leveringen is vanuit het magazijn te Geel. De paletten hiervan moeten binnen de 60 dagen geretourneerd worden anders wordt er per palet een kost van €20 aangerekend, de klinkers en terrastegels worden naast de vrachtwagen afgezet. De transportkosten voor de andere producten bedraagt voor de provincie Antwerpen een vast tarief van €35 excl.btw, voor leveringen buiten de provincie Antwerpen wordt er €0.70/km excl.btw aangerekend met een minimum van €35 excl.btw, voor leveringen in Nederland geldt hetzelfde tarief.

Er wordt alleen op werkdagen en tijdens kantooruren bezorgd. Echtdegoedkoopste levert alleen volledige bestellingen en geen deelleveringen. Wanneer uw bestelling compleet is, wordt u per e-mail of telefoon benaderd voor het maken van een bezorgafspraak. Indien u een datum heeft gekozen, kunt u op de dag van levering voor een tijdsindicatie telefonisch contact opnemen met onze vervoerder. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan kunnen bijkomende leveringskosten worden gerekend. Levering van deze producten is tot aan de eerste drempel.

Afhalen

U kunt uw bestelling altijd zelf ophalen in St.Truiden. Afhalen is mogelijk op zaterdag van 9:30 tot 12:00. Ook bij zelf ophalen gelden onze levertijden.  Wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden, brengen wij u per e-mail op de hoogte.

Levertijden

Bij alle artikelen worden levertijden aangegeven. Deze worden continu bijgewerkt en naar beste weten ingevuld. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.